VEĆA ZABAVA OD FORMULE 1: Vettel i Leclerc se zabavili u SF90 Stradale! (VIDEO)

Nakon održanog Grand Prix vikenda u Mugellu, Sebastian Vettel i Charles Leclerc ostali su još malo da se „uteše“ i zabave na stazi vozeći SF90 Stradale

Ova godina definitivno je jedna od najgorih u novijoj istoriji Scuderia Ferrari, kako po rezultatima, tako i po samim performansama bolida SF1000, koji je od pretendenta na titulu, „propao“ kroz poredak, gotovo na samo začelje, gde se bori sa Haas i Williams ekipama.

No, čak i pored jubilarnog 1000. Grand Prix za Ferrari, održanog na stazi Mugello, koji je bio definitivno za zaborav, Vettel i Leclerc su našli vremena za zabavu u SF90 Stradale, kad već SF1000 ne može da im pruži to zadovoljstvo.

Kako je biti suvozač vozaču Formule 1, i to još sa povezom preko očiju, uz namerne pokušaje za dezorijentaciju, pogledajte u ovom video zapisu. I još nešto, obratite pažnju na to ko je pogodio gde se nalazi linija cilja!

Join Sebastian Vettel and Charles Leclerc at Mugello as they take it in turns to take on a blindfold challenge...For more F1® videos, visit http://www.Formula1.comFollow F1®:http://www.instagram.com/F1https://www.facebook.com/Formula1/http://www.twitter.com/F1https://www.twitch.tv/formula1https://www.tiktok.com/@f1#F1 #TuscanGP #FerrariSF90Stradale @Ferrari

Đorđe Pavićević/TopSpeed