SKRENULA LEVO OD ALBUKERKIJA: Devojka u MINI Cooperu zalutala na stazu tokom trke! (VIDEO)

Tokom trke Mercedes-Benz Challenge kupa, na stazi Interlagos pokraj Sao Paula, jedna vozačica MINI Coopera, tražeći put, „zalutala“ je pravo na stazu!

Do sada smo na trkačkim stazama viđali demonstrante koji pretrčavaju sa parolama, divlje životinje koje zalutaju iz okolnih šuma i livada, ali se ne sećamo da je neko uspeo slučajno da putničkim automobilom „upadne“ na pistu, i to tokom održavanja trke!

Upravo to se dogodilo proteklog vikenda, kada je jedna žena, vozač MINI Coopera, koja je učestvovala u drag trkama, kao pratećem događaju glavnoj trci, u želji da pronađe put nazad do svog „boksa“, negde pogrešno „skrenula“ i završila baš na stazi!

Renata Monti é a proprietária do Mini Cooper que invadiu ontem a pista oficial do autódromo de Interlagos durante uma prova da quarta etapa do Campeonato Paulista de Automobilismo. Em entrevista ao UOL Esporte, a publicitária de 29 anos contou que participava de uma competição de arrancadas em um circuito paralelo e acabou se confundindo assim que encerrou a disputa com outro veículo._____________________Quer ver zoeira, desafios, vídeos e muita boleiragem em um só lugar? Vem pro Futebol Muleke!:

Na svu sreću, bila je dovoljno prisebna da ostane u tzv. zelenom pojasu, van idealne putanje trkačima koji su u Mercedesima počeli da je pristižu. Odmah je izašao i Safety Car, kako bi se staza obezbedila, a devojka sa MINI-jem napustila pistu.

Đorđe Pavićević/TopSpeed