SAD SMO VIDELI SVE: Honda Civic sa vanbrodskim motorom! (VIDEO)

Nakon brojnih „egzibicija“ iz Rusije sa automobilima na gusenice, sa pet i šest točkova, iz Amerike sada stiže najluđi i verovatno najbeskorisniji konstruktorski „podvig“...

Zamena originalnog motora snažnijim, ili tzv. „swap“ izuzetno je popularan u automobilskom svetu, a najčešći „pacijenti“ jesu japanski automobili iz '90-ih godina, kojih i dalje ima u solidnoj količini, a u koje se može „ubaciti“ širok dijapazon pogonskih agregata.

Upravo je to slučaj i sa jednom Hondom Civic pete generacije, iz koje je izvađen 1,6-litarski benzinac, a umesto njega ubačen jedan drugi Hondin motor, i to kakav! Da, dobro ste videli, u pitanju je vanbrodski motor koji je sada zadužen za pokretanje ovog Civica!

Naravno, ovaj poduhvat je više egzibicionog tipa, da „majstori“ dokažu da je i ovo sasvim moguće učiniti, a imajući u vidu komandu „gasa“ koja je i dalje ostala na vanbrodskom motoru, jasno je da je ovo ujedno i najluđi „engine swap“ koji smo do sada videli.

https://ksportusa.com/ use code "Lifeod" for 15% off any coilovers ! https://www.youtube.com/watch?v=RwU91jzAGXIWe can print ANYTHING you want onto a shirt , email us at finefinishprints@gmail.com for more details https://konigwheels.com/wheels/flow-formed-wheels/

Đorđe Pavićević/TopSpeed