RAZBIJANJE MONOTONIJE: Pogledajte kako se zabavlja ovaj vozač kamiona! (VIDEO)

Čak i prilično jednoličan i monoton posao može biti zabavan, samo ako nađete pravi način za razonodu

Zamislite posao vozača kamiona u rudniku, koji se svakog dana, tokom nekoliko sati, sastoji u tome da doveze kamion ispod velikog bagera, sačeka da se kamion „natovari“, odveze teret na drugu destinaciju i zatim se vrati nazad po sledeću turu.

Možda zvuči interesantno prvog ili drugog dana, ali kada ture ponavljate više puta dnevno, svakako da ćete se ubrzo „smoriti“ i da ćete gledati na sve načine da posao učinite zanimljivijim.

Upravo tako nešto izgleda da primenjuje i ovaj vozač zglobnog Caterpillar 740 kamiona od 40 tona, usavršavajući svoje drifterske sposobnosti na vlažnoj zemljanoj podlozi površinskog kopa.

Occurred on March 5, 2019 / Chesterfield, England, UK"Driving a 40-tonne dump truck down a wet clay ramp to receive a load from an excavator."Contact licensing@viralhog.com to license this or any ViralHog video.Make money from your videos! Submit footage here: https://viralhog.com/submitSubscribe, Like, or Follow ViralHog:YouTube: https://www.youtube.com/viralhogFacebook: https://fb.me/viralhogInstagram: https://instagr.am/viralhogTwitter: https://twitter.com/viralhogTikTok: https://www.tiktok.com/@viralhog

Đorđe Pavićević/TopSpeed