RAJ NA ZEMLJI: Da li je ovo najbolja prodavnica na svetu!? (VIDEO)

Ljubitelji automobila vrlo često su i pasionirani kolekcionari modela četvorotočkaša, a prodavnice takvih „maketa“ predstavljaju pravi raj na zemlji!

Hteli vi to da priznate ili ne, ako ste istinski ljubitelj automobila, koji u vožnji uživa i kojem četvorotočkaš ne služi isključivo kao sredstvo prevoza, onda se, po pravilu, gotovo sigurno i veliki ljubitelj modela automobila, pa i motocikala ili kamiona, čak iako više niste u godinama kada biste sa njima igrali.

Nažalost, kod nas baš i ne postoji velika „kultura“ kada je reč o kolekcionarstvu modela, te su prodavnice ozbiljnijih maketa praktično nepostojeće, a većina ljubitelja modelima se snabdeva iz inostranstva.

Armand modelcars website: https://www.armand-modelcars.nl/Armand Modelcars location: Armand ModelcarsRijksweg Zuid 101, 6134 AA Sittard046 458 0922https://maps.app.goo.gl/uYizHYzRWNqhuyYW8Diecast Dude Instagram: https://instagram.com/diecastdude.youtube?igshid=1pefs2li56931

A tamo, prodavnice kao što je ova, Armand Modelcars, predstavljaju pravi mali raj, gde možete provesti sate uživajući, a ako vam je novčanik i dovoljno debeo, i odabirajući „pojačanja“ za svoju kolekciju.

PART 1: https://youtu.be/SEVs3Zqd91cWebsite of the store: https://www.armand-modelcars.nl/Location of the store: Armand ModelcarsRijksweg Zuid 101, 6134 AA Sittard046 458 0922https://maps.app.goo.gl/uYizHYzRWNqhuyYW8Part 1: https://youtu.be/SEVs3Zqd91cDiecast Dude Instagram: https://instagram.com/diecastdude.youtube?igshid=1pefs2li56931

Đorđe Pavićević/TopSpeed