PRODAJA SA STILOM: Pogledajte šta je oglas za polovni automobil! (VIDEO)

John Goerke iz Severne Dakote odlučio je da proda svoj „stari“ Ford Focus sedan iz 2010. godine, a u tu svrhu, napravio je efektan promo video poput reklamnih spotova za nove automobile!

Vlasnici automobila koji žele da se „otarase“ svojih „limenih ljubimaca“, bilo zbog nabavke novog ili čisto zbog poboljšanja finansijskog stanja, znaju kolika muka može sve to biti ukoliko za takav model baš i nema previše interesovanja ili je samo jedan u moru sličnih u oglasima.

E, pa ima rešenja i za to, samo ako ste dovoljno kreativni i proaktivni, kao što je to John Goerke iz američke savezne države Severna Dakota, koji je odlučio da se rastane od svog Ford Focusa iz 2010. godine i tom prilikom napravio pravi promo video, u stilu reklamnih spotova za nova vozila!

Car really is for sale. Interested parties* hit me up at f o c u s y o u r c o o l @ g m a i l . c o m*Must be able to pick up in Grand Forks, ND or cover cost of delivery. HUGE THANK YOU to Matt Komprood and Mike Trost. Matt produced and sang this completely original cover of 'Blinding Lights'. Mike came in to shoot additional drone video after we crashed my drone on the first day of shooting. Check them out -- Matt: https://www.instagram.com/mattkomprood/Mike: https://www.instagram.com/michael.trost/______________FOLLOW ME!!!Instagram: https://www.instagram.com/johnthomasgoerke/Website: https://www.johnthomasgoerke.com/

Za automobil traži 5.999 dolara, što i nije baš malo za američke uslove, za vozilo kao što je Ford, staro 10 godina, koje je prešlo 122.500 milja, odnosno oko 197.000 kilometara. No, možda baš na šarm prikazanog videa John pronađe novog vlasnika za svog Focusa.

Đorđe Pavićević/TopSpeed