POWER WAGON: Šta mislite o Chevrolet Camaro kao karavanu!?

Iako se karavani smatraju, pre svega, porodičnim vozilima, sve je više modela koji se mogu pohvaliti snažnim motorima od preko 500 „konja“... Jedino američki „muscle“ automobili još nemaju svoje Wagone!

Bogatiji Evropljani su već neko vreme u prilici da, ukoliko žele da „pomire“ porodične vrednosti i sportske aspiracije, odaberu snažne karavane, poput Audi RS6, BMW M5, Mercedes-AMG E63, pa i njihove „rođake“ u segmentu ispod.

Međutim, iako su karavani dosta popularni i u Americi, za sada nema tih vrsta „egzibicija“ te ne možete, ma koliko ste bogati, sebi priuštiti Shelby Mustang, Chevrolet Camaro, Dodge Charger i Challenger u Wagon ili makar Shooting Brake izdanju, imajući u vidu da su svi nabrojani, osim Chargera, kupei.

No, to ne znači da ne možete da sanjarite, kao što su to uradili u TuningCar_PS, pa su probali da „naprave“ aktuelni Camaro u karavan verziji (sa petora vrata!), fuzionišući prednji deo ovog automobila sa osnovom Audija RS4.

Kako je sve ovo ispalo, ostavljamo vama da prosudite. Uz možda malo više tehnike pri izradi rendera, rezultat bi verovatno bio impresivniji.

Đorđe Pavićević/TopSpeed