POVRATAK IZ PAKLA: Pogledajte neverovatnu restauraciju izgorelog Dodge Challenger Hellcat! (VIDEO)

Nastradao u požaru koji je zahvatio ambar, ovaj Dodge Challenger Hellcat ("paklena mačka") zaista je video „pakao“, a zahvaljujući DIY Gang ekipi, u potpunosti je restauriran nakon mukotrpnih devet meseci

Kada automobil nastrada u požaru, to onda u 90 odsto slučajeva znači da je šteta totalna i da je četvorotočkaš otišao u „večna lovišta“, odnosno na neki otpad, u delove ili u presu.

Međutim, kada automobil volite mnogo, a pri tome ste i veliki entuzijasta, nema nemoguće misije! Tako je startovala restauracija ovog nesrećnog Hellcata, koji je na kraju „vraćen u život“ uz pomoć još jednog Challengera, budući da su neki delovi karoserije u potpunosti nastradali.

Devet meseci kasnije, čuo se prvi gromoglasni zvuk iz motorskog prostora, kada je 6,2-litarski V8 sa mehaničkim kompresorom po prvi put „upalio“. Na kraju, postavlja se pitanje ukupnih troškova i uopšte isplativosti ove restauracije, međutim, i sami sigurno znate da prava ljubav nema cenu!

After almost 9 months Im happy to say this car is done! well obviously projects like these are never done cause there's always cool stuff to add! Thanks for all the support through this journey! ITS BEEN GREAATTTT! (TONY THE TIGER VOICE) ;) #DIYGANGFAMILYJoeys insta- https://www.instagram.com/velosfire/ECS performance insta-https://www.instagram.com/ecsperforma...Email Me here: diygangfamily@gmail.com-----------------------------------------------If you want to send something over to D.I.Y Gang:Po Box 551 Vernon Ct 06066-----------------------------------------------If you wanna help out by Becoming a Patronhttps://www.patreon.com/diygang-----------------------------------------------Social Media:-Instagram- https://www.instagram.com/d.i.y_gang/-D.I.Y Gang Official Discord- https://discord.gg/xCUmJhX-Twitter- https://twitter.com/GangDiy

Đorđe Pavićević/TopSpeed