NO TIME TO DIE: Land Rover Defender „glumi“ u novom James Bond filmu! (VIDEO)

Iz Land Rovera stiže potvrda da će nedavno predstavljeni, novi Defender, imati jednu od glavnih uloga u novom 007 filmu „No Time to Die“

Aston Martin je svakako jedan od prvih sinonima kada se pomene serijal filmova o tajnom agentu 007, budući da je tokom nekoliko decenija, preko velikog platna „pretrčalo“ pregršt modela ovog proizvođača.

No, pored Astona, tu je još jedna britanska „ikona“, ovaj put u vidu terenca, a šta drugo, nego Land Rover, pa još najnoviji, nedavno predstavljeni Defender.

Za najnoviji, 25. po redu film u serijalu o James Bondu, „No Time to Die“, koji se upravo snima, Land Rover je angažovao nekoliko Defendera za vratolomne scene jurnjave po prirodi.

Kako to sve izgleda tokom snimanja filma i šta sve kaskaderi na čelu sa atraktivnom Jess Hawkins rade kako bi scene ispale što efektnije, možete videti na upravo objavljenom Land Roverovom trejleru.

Go behind the scenes as the new #LandRover #DEFENDER faces its toughest challenge yet, proving its unstoppable nature on the set of the 25th James Bond Film, NO TIME TO DIE.Explore the new Land Rover Defender: https://www.landrover.com/vehicles/defender/index.html

Đorđe Pavićević/TopSpeed