NEZNALICA NA SVE STRANE: Pogledajte kako se Amerikanci snalaze u kružnom toku! (VIDEO)

Da nisu samo nama kružni tokovi enigma, barem onima koji se po prvi put sreću sa takvim tipom „raskrsnice“, potvrđuje i ovaj slučaj iz američke države Kentaki

Iako su kružni tokovi deo evropske svakodnevice već decenijama unazad, u Srbiji su tek nedavno počeli da se primenjuju „naveliko“ (izuzev Beograda, koji se odavno saživeo s njima) te smo bili svedoci potpunog haosa na ovim tipovima raskrsnica, gde vozači nisu znali kako da se ponašaju i kuda da voze.

U Sjedinjenim Američkim Državama, kružni tokovi takođe nisu česta pojava, a jedan je nedavno izgrađen u okrugu Rowan, u državi Kentaki. Kamera koja je iz drona snimala ovaj kružni tok zabeležila je ništa manji kolaps i potpuno nepozavanje saobraćajnih pravila i propisa.

Pravo je čudo da sa ovako haotičnom vožnjom, nije došlo do saobraćajnog kolapsa ili udesa, jer su mnogi vozači „opušteno“ ulazili u suprotni smer, što na prilazu ili izlasku iz „raskrsnice“, što na samom kružnom toku. Nakon toga, usledila je „edukacija“ od strane Kancelarije za transport države Kentaki, kako bi se stvari dovele u red.

Like, Comment, Share, Subscribe for more!!! | Creds: EVOSexyBeast #shorts

Đorđe Pavićević/TopSpeed