NEMA PAMETI, NEMA PROBLEMA: Pogledajte kako gospođa vozi Hondu Civic na tri “gume”! (VIDEO)

Neke situacije u saobraćaju su splet nesrećnih okolnosti, druge pak nastaju bahatim ponašanjem... U koju kategoriju svrstati ove koji izgleda apsolutno nisu svesni situacije oko sebe!?

Tokom vožnje auto-putem, može da se desi da vam se probuši pneumatika, pa da usporite, stanete odmah na najpogodnije mesto ili, eventualno, usporite i zaustavnom trakom dođete do benzinske stanice, ukoliko se ona nalazi u neposrednoj blizini.

Međutim, da vozite sasvim normalno, i to brzinom od gotovo 100 km/h, dok se pneumatik raspada i njegove krhotine uništavaju karoseriju i “branik” vozila, dok ne stignete do “felne”, pa onda nastavite i tako, to je već slučaj za dijagnozu!

Da li onu tipa “trajno oduzimanje vozačke dozvole” ili “mentalno nesposoban za upravljanje vozilom”, stvar je diskusije, ali je prosto neverovatno da ima vozača (a ima ih!), koji apsolutno nisu svesni situacije oko sebe.

Occurred on October 19, 2020 / Whippany, New Jersey, USA"My boyfriend and I were driving down Interstate 287 when this lady was driving on the rim with no tire for miles. She was going 60 mph, resulting in her doing a lot of damage to her car before getting off the highway."Contact licensing@viralhog.com to license this or any ViralHog video.Make money from your videos! Submit footage here: https://viralhog.com/submitSubscribe, Like, or Follow ViralHog:YouTube: https://www.youtube.com/viralhogFacebook: https://fb.me/viralhogInstagram: https://instagr.am/viralhogTwitter: https://twitter.com/viralhogTikTok: https://www.tiktok.com/@viralhog

Dotična gospođa je primećena ovih dana, kako “juri” Interstate 287 (New Jersey) auto-putem duže vreme, ne obazirući se na to što na svojoj Hondi Civic ima samo tri “gume”!

Đorđe Pavićević/TopSpeed