LJUDI, GDE JURITE: Haos nastao u trenutku, tragedija za dlaku izbegnuta! (VIDEO)

Sezona godišnjih odmora sa sobom donosi i velike gužve na putevima, naročito auto-putevima, gde katastrofa može da nastane u sekundi ukoliko samo jedan od učesnika izgubi koncentraciju!

Upravo to se dogodilo ovih dana u Hrvatskoj, na auto-putu A1, pre odvajanja za Maslenicu, gde se jedan vozač VW Passata karavan, nemačkih registarskih tablica, očigledno „zamislio“ i kasno primetio da vozila ispred njega usporavaju i gotovo stoje.

U trenutku je uspeo da izbegne direktan sudar sa automobilima iz leve trake, „provlačeći“ se između njih i ograde, po travi, da bi ubrzo izgubio kontrolu i ipak udario u jedan od automobila kojeg je „okrenuo“ i odbacio u zaustavnu traku.

Na svu sreću, nije bilo teže povređenih, a tragedija je mogla biti velika jer je sam vozač Passata na zadnjem sedištu imao bebu! Još jedna opomena svima onima koji bezrazumno jurcaju u sezoni godišnjih odmora, želeći da što pre stignu na odredište!

Kod masleničkog čvora na autocesti A1 u ponedjeljak ujutro vozač sivog Passata nije na vrijeme uočio kolonu. Nekako se provukao između auta i ograde, kasnije je udario u drugi auto te se izvrtio na cesti

TopSpeed Team