KAKAV BAKSUZ: Kad ti neko slupa novi Corvette C8 svega dan nakon kupovine!

Sreća nakon kupovine potpuno novog Chevrolet Corvette C8 ovom vlasniku je trajala svega jedan dan, dok jedan pijani vozač nije izgubio kontrolu i izazvao sudar u kojem je Corvette poprilično slupan

U sudarima egzotične sportske automobile obično viđamo kada njihovi novopečeni vlasnici precene svoje vozačke sposobnosti, neretko ubrzo nakon kupovine. Međutim, ovaj put, vlasnik ovog Chevrolet Corvette C8 zaista nije kriv, a njegova sreća je potrajala jedva 26 sati od kupovine!

Naime, ispred njegovog Corvette C8 je „izleteo“ drugi automobil (stari Hyundai Accent) kojim je upravljao vozač pod dejstvom alkohola. Posledica toga je da je Corvette „nosom“ udario u bok Accenta, pri čemu su vozač i suvozač prošli sa lakšim povredama, dok je vozač Hyundaija završio u bolnici.

Kao što se sa fotografija može videti, C8 je pretrpeo poprilična oštećenja prednjeg dela, a aktivirali su se i vazdušni jastuci. Budući da je automobil bio osiguran, vlasnik barem o tome ne mora da razmišlja, a prema poslednjim informacijama, već je počeo proces popravke vozila.

Iz revolta, vlasnika Corvette je na staklima napisao i ličnu poruke u kojima izražava prezir prema pijanim vozačima, više kao svojevrsni „ventil“ nego bilo šta drugo. No, barem je imao sreću da iz svega ovoga prođe samo sa lakšim povredama, jer mnogi nemaju toliko sreće.

Đorđe Pavićević/TopSpeed