I DALJE MAJSTOR: Robert Kubica na Nurburgringu, u rent-a-car BMW M4! (VIDEO)

Kada bivši F1 vozač dođe na Nurburgring Nordschleife, poželi da vozi, iznajmi automobil, pa mu kažu da mora instruktor da ide s njim, kao suvozač!

Roberta Kubicu ne treba posebno predstavljati... Simpatični Poljak imao je prilično perspektivnu F1 karijeru, krunisanu i jednom Grand Prix pobedom, sve do trenutka kada je teško povređen u udesu prilikom nastupa na reliju, pred početak F1 sezone.

Nažalost, teške povrede ruke ostavile su posledice zbog kojih je Robert bio dugo van F1 sveta, a kada se vratio, ekipa Williams jednostavno nije bila pravi pokazatelj njegovih mogućnosti. Ovaj put, Poljak je stigao na Nurburgring da uživa na legendarnom Nordschleife, a kada je poželeo da iznajmi BMW M4, rečeno mu je da sa njim mora da ide i instruktor!

Da li ga nisu prepoznali ili je jednostavno takvo pravilo, pa makar bio i F1 vozač u pitanju, ne znamo, ali je sa njim krenuo Misha Charoudin, ruski auto-entuzijasta, novinar, amaterski trkač i čovek koji izuzetno dobro poznaje Nurburgring.

Robert Kubica randomly walked in and asked if he could have a car. I randomly asked if I could join him for a lap. The rest is history.If it's good enough for Robert, it's good enough for you: www.apex-nuerburg.comGet in touch with me on social:https://www.instagram.com/mgcharoudin/https://www.facebook.com/mgcharoudinhttps://www.linkedin.com/in/mishacharoudin/https://www.twitch.tv/mgcharoudin

Kako je Kubica odvozao jedan krug na Nordschleife govori i činjenica da se Misha gotovo nije ni čuo tokom vožnje, a iskreno verujemo da je malo njih koji su BMW M4 odvezli brže na ovoj stazi od Roberta. Pri tome, sve se čini nekako jednostavno i lako, bez preteranog napora, što samo ide u prilog činjenici da je Kubica i dalje majstor svog zanata.

Đorđe Pavićević/TopSpeed