DUEL TITANA: Lamborghini Aventador SV vs Porsche 911 Turbo S (VIDEO)

Drag trke egzotičnih supersportskih automobila uvek su zanimljive za gledanje, a ovaj put, u okršaj su se upustili Lamborghini Aventador SV i Porsche 911 Turbo S

Sama pomisao da vidite makar i jedan od ovih egzotičnih supersportskih automobila, kako u punoj silini ubrzava iz mirovanja, uz „riku“ motora, dovoljna je da vam se koža naježi.

A, kada se nađu na istom mestu, da odmere snage i vide ko je brži na distanci od ¼ milje, to je prava poslastica. Lamborghini Aventador SV sa svojim V12 motorom od 750 konjskih snaga i Porsche 911 Turbo S 991.2 sa svojim šestocilindarskim bokser agregatom.

No, postoji i jedna „začkoljica“... Naime, Porsche baš i nije „stock“, odnosno snaga je zahvaljujući većem pritisku u turbo-punjačima podignuta sa serijskih 580 na impresivnih 790 „konja“. Da li je to dovoljno da se Aventador SV „ostavi u retrovizoru“?

THANKS FOR WATCHING!CHECK OUT THE VBOX PERFORMANCE BOX!! CHEAPEST RRP ON THE NET!https://officiallygassedmerch.bigcartel.com/product/vbox-performance-box-touchFOLLOW RACELOGIC!https://www.instagram.com/racelogic_uk/FOLLOW THE OWNERS!911 TURBO S OWNER -  https://www.instagram.com/mr_nazir_/AVENTADOR OWNER - unknown RS3 OWNER HAMZA - https://www.instagram.com/trhamza_/ME - https://www.instagram.com/officially_gassed/

Đorđe Pavićević/TopSpeed