DOK STE KOD KUĆE: Napravite Toyota GT86 od kartona!

Ako ste već primorani da budete kod kuće tokom pandemije, zašto na kreativan način ne iskoristiti vreme na raspolaganju!?

Apeli da se ostane kod kuće i doprinese smanjenju širenja SARS-CoV-2 virusa svakako da je mnoge stavilo u poziciju da se upitaju „šta ću da radim kod kuće svo to vreme“!?

Pa, za početak, možete srediti sve ono što ste već duže vreme planirali, ali nikako niste postizali, što od posla, što od želje da nakon napornog dana ili nedelje, odete na izlet sa svojim najbližima.

A nakon toga, probajte da pronađete malo vremena i za sebe i neki kreativni hobi, kao što je, recimo, pravljenje automobilskih modela od papira, odnosno kartona.

Baš u tu svrhu, britanski ogranak Toyote je ponudio svim ljubiteljima četvorotočkaša svoj popularni model GT86, i to u čak šest različitih livreja, pored one najpoznatije, u bojama Castrola koju je nekad „nosila“ Celica GT-Four WRC.

U ovu svrhu će vam, pored kartona, od velike koristi biti štampač u boji, ako ga kojim slučajem imate, mada može da posluži i obični, kancelarijski crno-beli „laser“.

Ako nemate ni jedno od ta dva, prvom sledećom prilikom kada budete išli u nabavku prehrambenih proizvoda, možete svratiti i do najbliže foto-kopirnice.

Pripremu za štampu možete preuzeti klikom na linkove ispod fotografija koje su ovde prikazane, nakon čega ćete biti preusmereni na PDF dokument ili će se download automatski pokrenuti.

Šta da vam kažemo... Uživajte u izradi modela i, pre svega, čuvajte svoje zdravlje!

Đorđe Pavićević/TopSpeed