CRVENA FURIJA: Fantastična Škoda 110R na Nurburgringu! (VIDEO)

Oni nešto stariji, verovatno se sećaju da je svojevremeno, Škoda u ponudi imala i svoj „Porsche“ - sportski kupe sa motorom pozadi koji je nosio oznaku 110R

Ta vremena „veselih '70-ih“ su daleko iza nas, „Gvozdene zavese“ odavno nema, ali zato i dalje postoje istinski ljubitelji ovog brenda i njegovih legendarnih modela, koji su danas prava egzotika na putevima.

Jedan od njih je i Eidy, koji je svoju Škodu 110R transformisao u pravu „furiju“, gde je na sređivanje i unapređivanje utrošeno hiljade radnih sati, a otprilike i isto toliko i evra.

Codriver Misha Charoudin. Unfortunately there were yellow flags and a misfire at over 6000 RPM. Issue is fixed now so we will have to make another taxi drive next time :)

A da se auto itekako vozi, umesto da stoji „garažiran“, potvrđuje i ovaj video, gde je suvozač bio Misha Charoudin, koji je snimio kako sa ovom 110R izgleda jedan krug na Nurburgring Nordschleife.

A Škoda 110 R is a rare sight on itself nowadays, but Eidy managed to make it even more unique and spectacular.More info on the car: https://skoda-virt.cz/cz/auta/erka/3576-eidy-koca/Get in touch with me on social:https://www.instagram.com/mgcharoudin/https://www.facebook.com/mgcharoudinhttps://www.linkedin.com/in/mishacharoudin/https://www.twitch.tv/mgcharoudin

Đorđe Pavićević/TopSpeed