AKO BAŠ INSISTIRATE: Novo „lice“ za stari BMW Serije 3!

Rumunska firma KITT Tuning odlučila se na prilično odvažan korak – proizvodnju prednjeg „branika“ i maske hladnjaka za BMW Seriju 3 F30, ali sa aktuelnim, radikalno drugačijim usisnicima!

Iskreni da budemo, malo je ljubitelja BMW-a, pa čak i automobila, generalno, kojima se na prvi pogled dopao novi, radikalno drugačiji dizajn „nosa“ nove Serije 3 i Serije 4, sa vertikalnim usisnicima vazduha („nozdrvama“ ili „bubrezima“).

Neki, opet, kažu da lepše izgledaju uživo nego na fotografijama, no, definitivno je to stvar ukusa, a o tome ne vredi raspravljati. Ipak, očigledno da neki, poput rumunske firme KITT Tuning, smatraju da ima dovoljno fanova kojima se novi dizajn dopada i koji bi želeli da „krasi“ njihov BMW.

Upravo u tom cilju, odlučili su da za "staru" Seriju 3 F30, naprave kompletan prednji deo (branik i gril) u dizajnerskom stilu novog modela, što će reći, baš sa pomenutim, kontroverznim vertikalnim usisnicima vazduha, i to na osnovu novog M3 Competition (G80).

Sa tehničke strane, nema šta da se prigovori jer sve izgleda korektno napravljeno... No, veći je problem kako će postojeći vlasnici F30 ovo prihvatiti sa vizuelne tačke gledišta. Kako se vama dopada ova ideja!?

Đorđe Pavićević/TopSpeed