TRACK TEST Lamborghini Huracan EVO: Izoštrena oštrica

Nema tog sečiva, ma koliko kvalitetno bilo, koje se može tek tako izoštriti, jer je i za tu operaciju potreban majstor, a upravo nas na rad stručnjaka podseća sve ono što je urađeno sa Lamborghini Huracan EVO

Lamborghini Huracan EVO, kao evolucija „običnog“ Huracana, sada je još efikasniji i zabavniji, a u brzoj vožnji kod vozača više ne izaziva tremu. Ipak, i dalje je u prvom planu monumentalni motor sa deset cilindara!

Na stranu šta oči vide i da li vam se dopada izgled ovog automobila, ali ono o čemu najpre želimo da govorimo jeste zvuk. Ako ste među onima koji i dalje žele da osete žmarce duž kičme kada čuju zvuk motora, razumećete našu opsesiju Lamborghinijevim motorima.

Na ovom Track testu, Huracan EVO je predstavljen u svom „maksimalnom” obliku, a u osnovi svih izmena u odnosu na “obični” Huracan nalazi se telesni odnos između čoveka i mašine, u kome mašina nikada ne sme da zastraši čoveka već da učini da se oseća potpuno opušteno.

A, da li su u Lamborghiniju zaista u tome i uspeli, da li se strah od “paklene mašine” kod vozača smanjio i, na kraju, kako se Huracan EVO pokazao na test-stazi, pre svega, u poređenju sa vremenima drugih konkurentata, pročitajte u najnovijem broju TopSpeed magazina!

TopSpeed Team