MINI VIP Challenge: Veliko finale! (VIDEO)

09/02/2018.

MINI VIP Challenge je na samom kraju... Ostala je još samo finalno takmičenje u kojem se “jedan na jedan” susreću proslavljeni košarkaš Igor Rakočević i poznati TV voditelj i novinar Ivan Ivanović!

Došao je i taj trenutak da saznamo pobednika takmičenja MINI VIP Challenge by TopSpeed, budući da su svi učesnici postigli svoja vremena. Na tabeli u generalnom plasmanu, izdvojila su se dva imena - Igor Rakočević i Ivan Ivanović.

Zanimljivo je da su obojica jedan krug na stazi Autokomerc karting centra vozili ispod minuta. Poznati košarkaš je imao vreme 59,317 s, a popularni TV voditelj i novinar 59,560 sekundi, što im obezbedilo ulazak u finale. Sada tu, u borbi “jedan na jedan”, treba da odluče ko je najbrži u ovom serijalu MINI VIP Chalenge.

Pre samog početka, Andrej Kulundžić, koji je ujedno i “sudija” u finalu, poslao je svog asistenta robota kompanije Total da proveri da li je MINI Cooper SD spreman i kakvo je stanje ulja i maziva. Potom su provereni i pneumatici Nokian, ali i polise AMS Osiguranja, jer nikad se ne zna!

Kao drugoplasirani u prvom delu takmičenja MINI VIP Challenge, Ivan je imao tu čast da vozi prvi. Međutim, i sam je konstatovao da to u finalu ne znači mnogo, jer ovo je kao play-off u košarci... Neko celu sezonu igra dobro, pa onda u jednom momentu popusti! Malo ga je, ipak, oneraspoložilo to što je njegov rival Igor upravo u tim najtežim trenucima uspevao da bude najbolji...

Zato je pribegao svojim oprobanim metodama, odnosno šalama kako bi dekoncetrisao košarkaša. No, Igor je samo rutinski preneo “pritisak” na drugu stranu, ističući da je njegov rival favorit, jer i privatno vozi ovakav automobil, koji uz to i odgovara njegovoj konstituciji!

Kako god bilo, duel je počeo! Prema našim pravilima, obojica su imala dva kruga za zagrevanje, jer stazu već dovoljno poznaju, pa onda dva kruga u kojima se meri vreme. U međuvremenu, Ivan je promenio taktiku... Izgledalo je kao da se potpuno predao, kako bi zavarao protivnika i eventualno ga “smekšao”. Međutim, iskusni Igor je “pročitao” njegovu nameru i ostao hladnokrvan!

Ivan Ivanović vs Igor Rakočević

Kako je je izgledao okršaj “jedan na jedan” između Ivana Ivanovića i Igora Rakočevića pogledajte u subotu 10. februara u 17.15 časova, samo na Televiziji N1, u emisiji TopSpeed Challenge.

TopSpeed Team