Abarth VIP Challenge by Petrol: Čeka se pobednik! (REPRIZA)

Nakon pet takmičarki i isto toliko takmičara, poznati su učesnici finalnog dela Abarth VIP Challenge by Petrol

Završava se još jedan VIP Challenge by TopSpeed... Abarth 595 Pista je uspešno prošao kroz sva iskušenja, a za njegovim upravljačem bile su Jelena Gavrilović, Ivana Dudić, Sara Jovanović, Hristina Popović i Dragana Mićalović, te Dalibor Andonov Gru, Srđan Predojević, Uroš Ćertić, Asmir Kolašinac i Vladimir Kovačević.

Rezultati Abarth VIP Challenge by Petrol

1. Uroš Ćertić kaskader 53,00 s

2. Dalibor AndonovGru pevač 54,25 s

3. Asmir Kolašinac atletičar 55,26 s

4. Srđan Predojević TV voditelj 55,50 s

5. Hristina Popović glumica 56,58 s

6. Ivana Dudić glumica 59,59 s

7. Dragana Mićalović glumica 1 min 00,06 s

8. Vladimir Kovačević glumac 1 min 01,15 s

9. Sara Jovanović pevačica 1 min. 31,35 s

10. Jelena Gavrilović glumica 1 min. 34,47 s

Prema propozicijama, tri učesnika sa najboljim vremenima idu u finale, a to su Uroš, Gru i Asmir. Međutim, kako ne bi zapostavili ni konkurenciju dama, u finalu se našla i Hristina, koja je bila izuzetno brza!

Sada je preostalo još samo da utvrdimo ko je najbrži... Ko je pobednik Abarth VIP Challenge by TopSpeed? A to ćete saznati danas, ako u 17.15 h pogledate finalnu epizodu, samo na televiziji N1!

TopSpeed Team

Nakon pet takmičarki i isto toliko takmičara, poznati su učesnici finalnog dela Abarth VIP Challenge by Petrol. Abarth 595 Pista je uspešno prošao kroz sva iskušenja. Sledi finale u kojem će učetvovati troje, u ovom slučaju trojica, najbržih takmičara, ali i najbrža u konkurenciji dama. Biće to veoma zanimljivo! Uroš ĆertićDalibor AndonovAsmir KolašinaciHristina Popoviću finalu Abarth VIP Challenge by Petrol Subota 17:15č samo na televiziji N1www.topspeed.rs