Abarth VIP Challenge by Petrol: Bez trikova! (REPRIZA)

Abarth VIP Challenge by Petrol je otkrio da mlada i atraktivna glumica Ivana Dudić vlada ne samo mađioničarskom, već i vozačkom veštinom

Naša gošća zna mnogo mađioničarskih trikova, ali je široj javnosti poznatija po ulogama iz popularnih serija. No, ovde je obećala da neće glumiti, ali će možda malo koristiti magiju... Doduše, samo onu vozačku!

Talenat za mađioničarske veštine, kao i ljubav prema automobilima “ponela” je od kuće. Međutim, Ivana Dudić se opredelila da jednu scenu zameni drugom i umesto da se bavi magijom, svesna da ima veoma malo žena mađioničara u svetu, a u regionu još manje, ipak se odlučila za glumu. Ovde, u takmičenju Abarth VIP Challenge by Petrol, zna šta treba da radi, a dopada joj se i to što će ostali učesnici u saobraćaju nestati!

Naravno, i ovde postoji još nekoliko trikova da bi vreme po krugu bilo što kraće, a brzina što veća. Zato je potrebno imati dobru koncentraciju, baš kao u glumi, ali i koristiti celu širinu staze. Što se tiče vozačke tehnike, Ivana Dudić zna i za “idealnu putanju” i da koristi ivičnjake, ali i kako se pravilno sedi za upravljačem.

Poznato joj je i da mod Sport kod Abartha donosi nešto “tvrđi” volan i bolji odgovor na komandu gasa. Ujedno, veoma dobro se snalazi sa manuelnim menjačem, iako dugo već koristi automobil sa automatskim. I poznat joj je osećaj kacige na glavi, budući da vozi električni skuter...

Za sebe kaže da je savestan vozač i da se pridržava saobraćajnih propisa, mada joj sve ovo, pogotovo nakon vožnje Andreja Kulundžića, postalo malo “zbrkano”. No, Ivana zna šta hoće i da treba da koči intenzivno i kratko, te da ima “brze ruke” na upravljaču.

Kaže da je “rođena spremna”, ali joj naravno kao i svakome treba malo vremena da upozna stazu. Pogotovo kada se na njoj nalazi prvi put u životu, jer na snimku uvek sve izgeda drugačije i mnogo jednostavnije. Tek kada se čovek nađe u ovakvoj situaciji, vidi koliko je sve ovo zapravo izazov!?

Mlada glumica se sasvim dobro borila sa pritiskom, tako da su joj koncentracija i pažnja bile na nivou. Vreme od 59,59 sekundi je odlično, a verovatno bi bilo i bolje da je Ivana Dudić češće imala obe ruke na upravljaču. Ovako, dok je “jurila vreme”, prgavi “škorpion” se otimao i pokazao koliko je zapravo žustar i ne baš lagan za vožnju.

Na kraju, i naša hrabra i borbena gošća se složila sa time, uz opasku da je 595 Pista odličan automobil, veoma upravljiv i živahan. Dizajn mu je fenomenalan, a zvuk toliko “lud” da prosto ne može da veruje... Ukratko, mali i bezobrazan! Budući da je sve ovo za nju, ipak, jedno novo iskustvo, uz to i prilično zanimljivo, izrazila je želju da ga ponovi! A do tada, sa zadovoljstvom je prihvatila da se oproba i u kartingu!

Zoran Živkov/TopSpeed

Ivana Dudić je na sve načine pokušala da bude najbrža, čak je pomislila i na neki mađioničarski trik ;) Izgleda da je magija uticala na Andreja nije bio sav svoj :)