2018 Abarth VIP Challenge by Petrol: Imamo pobednika! (VIDEO)

U finalu Abarth VIP Challenge by Petrol najbolje se snašao naš poznati kaskader, Uroš Ćertić...

Okončan je i ovaj VIP Challenge by TopSpeed... Prema propozicijama u finalu su se našla tri takmičara sa najboljim vremenima iz prvog dela Abarth VIP Challenge by Petrol, a to su Uroš Ćertić (53,00 s), Dalibor Andonov - Gru (54,25 s) i Asmir Kolašinac (55,26 s).

Međutim, prosto nismo mogli da zanemarimo odlično vreme koje je postigla najbrža među damama, Hristina Popović (56,58 s), tako da je ona bila četvrti učesnik...

I onda, po oblačnom, ali prohladnom vremenu na stazi Autokomerc karting centra, prva je u borbu sa hronometrom krenula naša popularna glumica. Prvi krug je prešla u vremenu 57,73 sekunda, da bi drugi bio još brži sa 56,40 s.

Koliko je to dobro vreme mogli smo da naslutimo budući da je naš atletičar, tj. šampion u bacanju kugle iz dva “pokušaja” zabeležio 55,19 s i 54,72 sekunde.

Potom je svoj nastup imao popularni reper, koji je u prvom “izvođenju” vreme zaustavio na 56,03 s, da bi u drugom došao do 55,45 sekundi. A onda je u Abarth 595 Pista ušao kaskader...

Njegova vožnja je bila rizična, ali se rizik na kraju isplatio budući da je već u prvom pokušaju postigao vreme 52,62 sekunde, što je i novi rekord, te najbrži krug ovogodišnjeg takmičenja!

To znači da je Uroš Ćertić pobednik Abarth VIP Challenge by Petrol. Pored pehara i ostalih nagrada, njemu je pripala i GoPro HERO7 kamera. Asmir Kolašinac je osvojio drugo mesto ispred Dalibora Andonova Grua, a Hristina Popović je pobednica u konkurenciji devojaka.

Time je završen naš Abarth VIP Challenge by Petrol. Zahvaljujemo se svima koji su nas podržali i nadamo se da se vidimo uskoro, u nekom drugom izazovu!

TopSpeed Team

Nakon pet takmičarki i isto toliko takmičara, poznati su učesnici finala Abarth VIP Challenge-a by Petrol.Hristina Popović, Asmir Kolašinac, Dalibor Andonov Gru i Uroš Ćertić! Vremena iz prethondog dela takmičenja više ne važe i sada treba postaviti nova!