ZATEZANJE BORA: Škoda najavila restilizovani Kodiaq za 13. april (VIDEO)

Nakon pet godina provedenih na tržištu, sredinom aprila stiže restilizovana Škoda Kodiaq, koju je češki proizvođač ovih dana najavio

Nakon velikog uspeha koji je do sada postigao prvi i za sada najveći SUV model u Škodinoj gami, model Kodiaq, sa preko 600.000 prodatih primeraka, sredinom aprila stiže njegovo restilizovano izdanje koje će imati ne samo moderniji vizuelni nastup, već i bogatiju opremu.

Na osnovu „tizer“ video snimka kojeg je Škoda objavila, ali i nagoveštaja od strane zvaničnika ove kompanije, Kodiaq će dobiti drugačiji, heksagonalni gril, po uzoru na najnovije modele, kao i drugačije svetlosne grupe sa odvojenim LED dnevnim svetlima.

Uz bogatiju opremu i modernije pogonske jedinice, Škoda najavljuje i povratak RS verzije, koja je krajem prošle godine povučena iz prodaje zbog stupanja na snagu novih Euro 6 normi, ali čiji je povratak još tada potvrđen. Zvanično predstavljanje restilizovanog Kodiaqa planirano je za 13. april sa online video premijerom.

The facelifted 2021 Skoda Kodiaq will debut on April 13, and the Czech automaker is previewing it yet again in this teaser video.

Đorđe Pavićević/TopSpeed