Uz AMS Osiguranje štedite vreme i novac

Ugovorite Putno zdravstveno osiguranje online i ostvarite 30% popusta!

Vodite računa da se pre polaska na put obavezno osigurate, jer ste svesni visokih troškova usled lečenja u inostranstvu. Niste jedini koji tako razmišljate i baš zato su gužve na prodajnim mestima osiguravajućih kuća ogromne, posebno u toku turističke sezone. Ako vas čekanje u redu iscrpljuje ili jednostavno nemate vremena, AMS Osiguranje je pravi izbor za vas!

Omogućeno vam je da brzo, sigurno i jednostavno ugovorite Putno zdravstveno osiguranje online na sajtu, ne izlazeći iz svoje kuće. To će vam uštedeti vaše dragoceno vreme, ali i novac, jer se prilikom online zaključivanja polise u promotivnom periodu odobrava popust od čak 30 odsto! Tako će vas premija osiguranja za individualnu polisu za sedam dana boravka na teritoriji Evrope, uz uračunati popust, koštati svega 735 dinara. Ovo predstavlja pravu pogodnost svima onima koji na odmor idu porodično, jer premija u tom slučaju iznosi samo 1.617 dinara za isti vremenski period.

Osigurajte se na vreme i obezbedite se da će troškove hirurških intervencija, bolničkog lečenja i drugih zdravstvenih usluga, u skladu sa uslovima osiguranja, umesto vas platiti AMS Osiguranje. Dovoljno je samo da prijavite osigurani slučaj pozivom na broj telefona koji dobijete uz polisu i troškove hitne medicinske intervencije, lekova i medicinskih pomagala, kao i mnogih drugih zdravstvenih usluga, ukoliko je ugovoreno, AMS Osiguranje preuzeti na sebe.

Sve što je potrebno da uradite jeste da izdvojite nekoliko minuta, i od svoje kuće, u samo nekoliko koraka, ugovorite Putno zdravstveno osiguranje i na odmor krenete potpuno bezbrižni. Iskoristite pogodnosti koje vam se nude! Detaljno uputstvo za online ugovaranje Putnog zdravstvenog osiguranja možete naći na sajtu webshop.ams.co.rs. Za više informacija pozovite broj telefona 0800-009-009.

AMS Osiguranje vam želi srećan put i bezbrižan odmor!

Izvor: PR AMS Osiguranje