Ugovorite Putno zdravstveno osiguranje online i ostvarite 30% popusta!

Odaberite pravo osiguravajuće društvo i zaključite polisu Putnog zdravstvenog osiguranja ne izlazeći iz svoje kuće!

AMS Osiguranje unapredilo je svoje usluge i omogućilo vam da ugovorite Putno zdravstveno osiguranje brzo, lako i jednostavno online na sajtu webshop.ams.co.rs. Tako ćete uštedeti ne samo veme, već i novac, jer vam je samo u promotivnom periodu omogućeno da ovim putem ostvarite čak 30% popusta na premiju osiguranja.

Tako će vas premija za individualnu polisu za sedam dana boravka na teritoriji Evrope, uz uračunati popust, koštati svega 735 dinara. Ušteda je velika, posebno ako na odmor idete porodično, jer premija u tom slučaju iznosi samo 1.617 dinara za isti vremenski period.

Rizik da se iznenadno razbolite ili pretrpite nezgodu dok ste na putu je veliki, a samo pregled u inostranstvu može vas koštati preko 50 evra. Ne prepuštajte stvari slučaju, zaključite polisu Putnog zdravstvenog osiguranja i osigurajte se da će troškove hitne medicinske intervencije, lekova i medicinskih pomagala, kao i mnogih drugih zdravstvenih usluga, ukoliko je ugovoreno, AMS Osiguranje preuzeti na sebe.

Dovoljno je samo da prijavite osigurani slučaj pozivom na broj telefona koji dobijete uz polisu, i budite sigurni da će troškove hirurških intervencija, bolničkog lečenja i drugih zdravstvenih usluga, u skladu sa uslovima osiguranja, umesto vas platiti AMS Osiguranje.

Sve što treba da uradite jeste da od svoje kuće, u samo nekoliko koraka ugovorite Putno zdravstveno osiguranje i na odmor krenete potpuno rasterećeni. Detaljno uputstvo za online zaključivanje polise Putnog zdravstvenog osiguranja možete naći na sajtu webshop.ams.co.rs.

Za više informacija pozovite broj telefona 0800-009-009. AMS Osiguranje vam želi srećan put i bezbrižan odmor!

Izvor: PR AMS Osiguranje