U SLUŽBI KLIJENATA: Svi Mercedes-Benz prodajno-servisni centri otvoreni, uz novo radno vreme

U skladu sa propisanim merama zaštite tokom vanrednog stanja, kompanija Star Import, generalni zastupnik Mercedes-Benz vozila, obaveštava svoje klijente da su prodajno-servisni centri Mercedes mreže prilagodili radno vreme

Mercedes-Benz servisni centri u okviru mreže Star Import sprovode se preventivne metode u cilju zaštite klijenata i zaposlenih u skladu sa preporukama nadležnih organa i najboljim internacionalnim iskustvima iz Mercedes-Benz mreže.

Svi Mercedes-Benz servisni centri su otvoreni za klijente i rade, a preporuka klijentima je da kontaktiraju najbliži servisni centar, kako bi zakazali servis i dobili tacnu informaciju o radnom vremenu.

Ukoliko je kupac iz bilo kog razloga sprečen da izlazi iz kuće da bi izvršio redovno servisiranje, a ima neki od naših servisnih paketa, kupcima se izlazi u susret. Njihova prava neće biti osporena zbog vanrednog stanja, a serviranje vozila će biti izvršeno kada prođe vanredna situacija.

Kompanija Star Import raspolaže velikim lagerom rezervnih Mercedes-Benz rezervnih delova, tako da klijenti mogu biti uvereni da će vozilo biti servisirano u sto kraćem roku. Isporuke rezervnih delova iz inostranstva obavljaju se neometano.

TopSpeed Team