STIGAO NA TRŽIŠTE SRBIJE: Novi Subaru Forester e-BOXER

Na svečanosti u novom prodajno-servisnom centru u Beogradu, zvanicama je prikazan Subaru Forester e-BOXER koji na tržištu Srbije startuje po ceni od 36.990 evra

Svečanom promocijom novog Subaruovog modela Forester e-BOXER, počela je nova era za ovaj brend i na tržištu Srbije. U novom prodajno-servisnom centru u Beogradu, predstavnicima medija, uglednim zvanicama i ljubiteljima i poštovaocima marke Subaru, predstavljen je automobil koji je, uz prepoznatljivu Subaru bazu koju čine simetrični pogon na svim točkovima i bokser motor, doneo i pogonsku asistenciju koja nije nova u automobilskoj industriji, ali je izrađena na Subaru način – jedinstveno, specijalno i kroz drugačiji spoj vrhunskih performansi, električne energije i ekologije.

„Zvanično smo započeli sa aktivnostima na novoj lokaciji 1. juna prošle godine, ali došao je savršen trenutak da održimo otvaranje novog Subaru centra istog dana sa prezentacijom novog Forestera e-BOXER – imajući u vidu našu lokaciju, na kojoj smo okruženi prirodom. Osim toga, danas lansiramo i novu tehnologiju koja označava put u budućnost Subarua. Veoma smo uzbuđeni zbog svega šta sledi, a mi u Subaruu u Srbiji imamo cilj da doprinesemo u Subaru principima zaštitite životne sredine na svaki mogući način“, izjavila je na svečanosti Meletia Mihaelidu, direktorka marketinga i PR u Subaru Srbija.

Oznaka e-BOXER je zaštitno ime za sve hibridne automobile koje će Subaru da proizvodi u budućnosti. Sistem pogona e-BOXER vodi Subaru na novi nivo, gde vozač od automobila može da očekuje snagu, performanse, bezbednost, energetsku efikasnost i besprekorne vozne karakteristike u svim uslovima i na svim tipovima podloge.

All-new Forester. The no-nonsense SUV. Evolved to explore.https://www.subaru.co.uk/overview/all-new-forester-e-boxer/THE NO-NONSENSE SUV.EVOLVED TO EXPLORE.Tough, practical and virtually indestructible, all-new Forester e-BOXER will never let you down. Subaru’s first self-charging hybrid SUV gives you full adventuring ability with the added benefit of battery-based power – without any need to plug in to recharge.With Subaru’s hybrid technology, the 2.0L petrol e-BOXER engine works seamlessly with the electric motor to deliver a more rewarding driving experience on every type of journey.Whatever the weather, wherever you want to go, this reliable workhorse will get you there. It’s calm, understated and up for any challenge.If you’d like to find out more, speak to your local dealership today: https://www.subaru.co.uk/find-a-dealership Join the conversation with #SubaruUKLike us on Facebook: https://www.facebook.com/OfficialSubaruUK/ Follow us on Twitter: https://twitter.com/subaruuk Find us on Instagram: https://www.instagram.com/subaruuk

Subaru Forester e-BOXER pokreće kompaktni i snažni 2,0-litarski benzinski agregat sa 150 KS smešten u samoj blizini centra gravitacije automobila. Subaruova globalna platforma na kojoj je izrađen i ovaj model, prilagođena je svim elementima električnog pogona, pa su litijum-jonska baterija i ostale komponente svoje mesto našle iznad zadnje osovine, dok se asinhroni elektro-motor snage 12,3 kW skrio u prostoru kod menjačke kutije. Model sa oznakom e-BOXER ima čak i bolje izbalansiran raspored mase i pruža bolje vozne karakteristike, posebno kad je reč o upravljanju, a bez kompromisa kad je reč o bezbednosti.

Najbolja potvrda je nedavno osvojeno priznanje za najbolji automobil u klasi malih off-roadera i MPV-ja na testu EuroNCAP, a izuzetan rezultat je ostvaren zahvaljujući Foresterovim sjajnim i naprednim sistemima zaštite putnika i pešaka, kao i sistema asistencije vozaču. Velike zasluge idu i dobro poznatom EyeSight sistemu asistencije vozaču, koji se nalazi kao standard u svim Foresterima, bez obzira o kojem nivou opreme se radi.

Subaru Forester e-BOXER prodaje se u Srbiji sa početnom cenom od 36.990 evra (nivo opreme Basic), a u najvišem nivou opreme Premium ovaj model staje 45.500 evra. Sa više detalja o modelu Subaru Forester e-BOXER, ali i ostalim modelima u ponudi, zainteresovani mogu da se upoznaju već sad, prilikom posete Salonu koji se nalazi na adresi Auto-put za Zagreb 32.

Izvor: PR Subaru Srbija