Sigurni na putu uz kasko osiguranje i Super člansku i platnu karticu AMSS

Svesni ste da brojni nepredviđeni događaji mogu uništiti vaš automobil u koji ste već uložili dosta novca. Zašto prepuštati stvari slučaju? Zakucajte na vrata AMS Osiguranja i odaberite najsigurniji vid zaštite vozila još danas!

Zaključite li polisu Kasko osiguranja kod AMS Osiguranja bićete pokriveni od troškova koji mogu nastati usled saobraćajne nezgode, krađe, poplave, požara, pada drveća ili fasade i drugih rizika, u skladu sa uslovima osiguranja.

Ukoliko je ugovoreno, naknada za eventualna materijalna oštećenja biće isplaćena u najkraćem mogućem roku bez obzira da li je šteta nastala vašom ili tuđom krivicom.

AMS Osiguranje misli na vas i zato vam plaćanje premije omogućava u 12 mesečnih rata, dok za plaćanje u celosti odobrava i dodatni popust.

Uz svaku zaključenu polisu Kasko osiguranja, na poklon dobijate Super člansku i platnu karticu AMSS, kojom ostvarujete besplatne usluge i uštede na putevima Srbije i Evrope za godinu dana.

Ne čekajte da se nezgode dese, već mislite na vreme. Dođite u Ruzveltovu 16 u Beogradu i sa ljubaznim i stručnim osobljem posavetujte se oko najpogodnije kombinacije pokrića koja odgovara vašim mogućnostima.

Za više informacija posetite sajt www.ams.co.rs ili pozovite broj telefona 0800-009-009.

Izvor: PR AMS Osiguranje