Sajamska ponuda Renaulta

Svi koji se u toku marta odluče za kupovinu bilo kog putničkog vozila marke Renault, dobijaju sajamski bonus u iznosu do 500 evra u zavisnosti od modela i pet godina garancije. Takođe, važi i bonus do 500 evra za kupovinu po principu „staro za novo“

Clio Generation (četvrta generacija) dostupan je po ceni od 10.290 evra sa uračunatim popustom i dodatnim sajamskim bonusom, a reč je o verziji sa aluminijumskim felnama, multimedijalnim uređajem Media Nav sa navigacijom i klima uređajem. Ukoliko se kupac odluči na kupovinu staro za novo može da računa i na dodatni bonus u iznosu od 200 evra, kao i na još dodatnih 200 evr ukoliko kupovinu realizuje putem Renault finansiranja.

Megane Grandcoupe Limited 115 ima cenu od 15.730 evra, sa uračunatim redovnim popustom i dodatnim sajamskim bonusom. Ovaj model opremljen je automatskim klima uređajem, multimedijalnim sistemom R-link sa navigacijom i aluminijumskim felnama. Kod modela Megane GrandCoupe je moguće ostvariti i dodatne bonuse u iznosu od po 300 evrs za kupovinu staro za novo i kupovinu putem Renault finansiranja.

Kadjar Intens TCe 140 sa automatskim klima uređajem, multimedijalnim sistemom R-link sa navigacijom i aluminijumskim felnama, sa sajamskim popustom dolazi po ceni od 20.490 evra sa uračunatim redovnim popustom i dodatnim sajamskim bonusom. Kod modela Kadjar je moguće ostvariti i dodatne bonuse u iznosu od po 500 evra za kupovinu staro za novo i kupovinu putem Renault finansiranja.

Kao i svake godine, svi kupci će moći da izaberu neku od izuzetno povoljnih ponuda Renault Finansiranja, a za ovu godinu ističe se kredit u dinarima ili evrima sa progresivnom kamatnom stopom u zavisnosti od perioda finansiranja. Posebno se ističu krediti u evrima sa kamatnom stopom 0,99% za period od 36 meseci ili sa kamatnom stopom od 3,99% za period otplate od 60 meseci.

TopSpeed Team