S-Leasing i S-Rent organizovali ekskluzivnu test vožnju najnovijih BMW modela

Kompanije S-Leasing i S-Rent su kao glavni i strateški partner BMW Srbija za svoje klijente organizovale ekskluzivnu test vožnju najnovijih BMW modela na stazi NAVAK, u okviru „Best of BMW“ događaja

Na četvorodnevnom događaju u organizaciji BMW Srbija su pretpremijerno predstavljeni BMW X6, prvi ikada BMW Serije 8 Gran Coupe i potpuno novi model BMW Serije 1.

„Ovaj tip događaja je nesvakidašnja prilika za test najnovijih modela kompanije BMW, a poslednji put je u Srbiji organizovan 2012. godine. Naši klijenti su bili oduševljeni novim vozilima“, naglasio je Rastislav Drljić, direktor prodaje u kompaniji S-Leasing.

BMW X6 je svojom prvom generacijom 2008. godine uveo na tržište potpuno novi segment sportskih aktivnih kupe vozila (SAC), a onda je postao i jedan od ključnih BMW modela sa više od 443 hiljade prodatih primeraka.

BMW Serije 8 Gran Coupe je najluksuzniji sportski auto koji je BMW ikada napravio, a koji postavlja nove standarde u segmentu luksuznih „Gran Coupe“ vozila.

BMW Serije 1 u svojoj najnovijoj, trećoj, generaciji po prvi put donosi pogon na prednjim točkovima zahvaljujući čemu u istim dimenzijama BMW Serije 1 ima više mesta na zadnjoj klupi i u gepeku. Odlikuju ga još efikasniji agregati i najsavremenija tehnologija.

Nakon predstavljanja novih vozila, posetioci su imali priliku da testiraju najnovije BMW M automobile na NAVAK stazi, kao i najnovije BMW X modele sa xDrive pogonom na off-road poligonu, a ujedno i da testiraju najluksuznije BMW modele u vožnji na putu.

Izvor: PR S-Leasing i S-Rent