POPUSTI I DO 4000 EVRA: Akcijska ponuda za Hondu CR-V

Iskoristite posebne uslove za kupovinu novih Honda CR-V modela, koji su dostupni u četiri verzije, sa posebnim ponudama renta za pravna, odnosno finansijskog lizinga za fizička lica, a donose popuste od 2.100 do 4.300 evra

Tako se, na primer, za CR-V AWD 1.5 CVT Lifestyle, popust kreće od 3.600 do 4.300 evra, za verziju CR-V AWD 1.5 MT Lifestyle popust ide od 2.100 do 2.300 evra, CR-V AWD 1.5 u Elegance opremi, bilo sa manuelnim ili CVT menjačem, popust je od 2.100 do 2.300 evra.

Honda CR-V predstavlja najsavremeniji i najnapredniji SUV koji je Honda ikada napravila. U svojoj petoj generaciji, ovaj model sofisticiranost i iskustvo vožnje podiže na još viši nivo, uz čitav niz unapređenja – od elemenata oslanjanja i upravljanja, najveće praktičnosti i prostranosti kabine i prtljažnika u klasi, do napredne Honda Sensing tehnologije koja dolazi u svim paketima kao standard.

Spoljašnjost predstavlja balans između elegancije i sportskog duha ovog SUV modela, odlikuju ga oštre konture, širok i “mišićav” izgled kao i prepoznatljiv prednji kraj sa LED svetlima. Napredna šasija garantuje najveću udobnost u vožnji, ali i “off-road” sposobnost, te sa sigurnošću možemo reći da je HONDA, sve više posvećujući pažnju komforu, na pragu ulaska u premijum segment.

Više informacija o ponudama pogledajte na www.honda-srbija.rs/automobili/akcijska_ponuda

TopSpeed Team