POKRET KOJI INSPIRIŠE: KIA predstavila novi logo i slogan! (VIDEO)

Južnokorejska kompanija KIA Motors 2021. godinu započinje novim sloganom, kao i novim logotipom koji će se od sada pojavljivati globalno

Ova godina predstavlja važno, novo poglavlje u poslovanju kompanije KIA Motors, koja je sinoć, iznad grada Incheon, uz do sada najveći vatromet ikada, sa čak 303 drona koji su lansirali pirotehnička sredstva, predstavila novi logotip, kao i prateći slogan „Movement that inspires“ („Pokret koji inspiriše“).

Što se novog logotipa tiče, on je stilizovan tako da i dalje sadrži tri početna slova skraćenice Korean International Automotive, s tim da su slova sada spojena, te na prvi pogled, I i A, za one koji znaju i ćirilicu, podsećaju na ćirilično I.

Naredne nedelje, tačnije 15. januara, biće objavljena i kompletna petogodišnja strategija kompanije pod nazivom „Plan S“, sa investicijama od čak 21 milijardu evra, praćena potpuno novim, električnim automobilom kojim bi KIA trebala da otvori novo poglavlje u svojoj istoriji poslovanja.

Kia lights up the sky with pyrodrones to unveil the new logo. Join us to experience Kia’s full transformation. New Kia Brand Showcase : 15 Jan 2021, 09:00AM (KST) / 01:00AM (CET) / 12:00AM (GMT)#Kia #MovementThatInspires #NewKia #Movement #Inspiration#KiaLive #KiaComingSoon

Đorđe Pavićević/TopSpeed