POKLON PLUS: Jeftinije osiguranje i poklon kartica za gorivo

Kompanija LUKOIL SRBIJA je u periodu između 16. marta i 30. aprila pripremila posebnu akciju u kojoj se uz jeftinije osiguranje vozila dodatno dobija i poklon kartica za gorivo

U periodu od 16. marta do 30. aprila, svi vlasnici vozila mogu svoje četvorotočkaše da osiguraju kod „Dunav osiguranja“ po znatno nižim cenama, a ukoliko odluku o osiguranju donesu brzo, očekuju ih i pokloni iznenađenja – kartice za gorivo na benzinskim stanicama LUKOIL SRBIJA u vrednosti od 2.000 i 4.000 dinara.

Vlasnici vozila koji u akcijskom periodu zaključe auto-kasko polisu za vozila proizvedena 2019. i 2020. godine koja se prvi put registruju ostvariće popust od 15 % na visinu premije osiguranja. Osiguranike za obnovu osiguranja ili osiguranje polovnih putnička automobila očekuje 10% popusta za auto-kasko polise, i isti popust za zaključivanje mini-kasko polisa. Kompanija LUKOIL SRBIJA je po polisi za auto-kasko osiguranike odobrila poklon kartice za gorivo u vrednosti od 4.000, a po polisi za mini-kasko poklon kartice u vrednosti od 2.000 dinara.

Osim toga, prilikom zaključivanja polise osiguranja od auto-odgovornosti, uz kupovinu najmanje dva proizvoda sa polise auto-bonus plus (pomoć na putu, osiguranje stakala i auto-nezgoda) osiguranici na dar dobijaju LUKOIL poklon karticu za gorivo vrednu 2.000 dinara.

Osiguranici mogu zaključiti neke od navedenih polisa i preuzeti svoju LUKOIL poklon karticu na prodajnim mestima Dunav osiguranja, u „Dunav centrima“ širom Srbije i posredstvom agenata osiguranja. Poklon kartice LUKOIL mogu iskoristiti na svim benzinskim stanicama LUKOIL SRBIJA do 31. avgusta ove godine ili do isteka zaliha.

TopSpeed Team