Osigurajte svoje vozilo u AMS Osiguranju

Ne dozvolite da vam nepredviđene situacije pokvare svakdonevni život, mislite na vreme i odaberite najsigurniji vid zaštite vašeg vozila još danas

Ako ne želite da troškove eventualno nastale materijalne štete na vašem automobilu snosite sami, zakucajte na vrata AMS Osiguranja. Zaključite polisu Kasko osiguranja kod AMS Osiguranja i zaštitite se od brojnih rizika poput saobraćajne nezgode, poplave, požara, pada drveća ili fasade na vaš automobil ili krađe ukoliko je ugovoreno, u skladu sa uslovima osiguranja.

AMS Osiguranje misli na vas i zato vam omogućava plaćanje premije u 12 mesečnih rata, čime se dodatno rasterećuje vaš budžet, a za plaćanje u celosti odobrava se i dodatni popust. Bilo da zaključite polisu potpunog, dopunskog ili delimičnog Kasko osiguranja, naknada se isplaćuje bez obzira da li je šteta nastala vašom ili tuđom krivicom.

Podsećamo sve vozače da uz svaku zaključenu polisu Kasko osiguranja, na poklon dobijate Super člansku i platnu karticu AMSS, kojim ostvarujete besplatne usluge i uštede na putevima Srbije i Evrope za godinu dana.

Nama je osiguranik na prvom mestu i zato smo za vas kreirali najpovoljnije cene i uslove na tržištu, a zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu možemo se pohvaliti brzom i efikasnom isplatom eventualne štete.

Zato ne čekajte ni dana, dođite u Ruzveltovu 16 u Beogradu ili na neko od preko 250 prodajnih mesta širom Srbije i uz pomoć stručnog i ljubaznog osoblja zaključite polisu Kasko osiguranja.

Za više informacija pozovite broj 0800-009-009 ili posetite sajt www.ams.co.rs.

Izvor: PR AMS Osiguranje