OMV Srbija otvorila novu benzinsku stanicu Bubanj Potok

OMV Srbija nastavlja sa širenjem mreže svojih benzinskih stanica u Srbiji. Najnovija OMV stanica Bubanj Potok otvorena je 10. januara, a u ponudi ima celokupan asortiman proizvoda dostupnih na OMV benzinskim stanicama širom Srbije

Na njoj se nalazii popularna VIVA prodavnica, uz dokazanu OMV garanciju kvaliteta usluge i higijene. Povodom otvaranja nove OMV benzinske stanice, kupce očekuje ušteda od 5 din/l prilikom kupovine goriva, do kraja januara 2020. godine (popustom nije obuhvaćen tečni naftni gas). Odlična vest je da ova pogodnost uključuje i premijum gorivo zimskiOMV MaxxMotion Diesel, pouzdan do -38 oC.

Optimalno startovanje i očuvanje motora, više pređenih kilometara i pouzdana vožnja u uslovima oštre zime odlike su ovog visokokvalitetnog goriva razvijenog u Austriji, koje preporučuju nemački gigant Audi i srpski as Miloš Pavlović. Do kraja januara 2020. uz natočenih 15 i više litara goriva, uz uštedu u ceni, OMV potrošače očekuje i poklon iznenađenja.

OMV benzinske stanice na autoputevima i magistralnim drumovima Srbije su omiljena mesta za odmor već dugi niz godina, jer njihov savremeni ambijent obezbeđuje prijatan predah uz odgovarajuće osveženje za bezbedan nastavak puta.

U skladu sa dugogodišnjim ciljem kojim se nudiprijatan boravak korisnicima OMV prodajne mreže, OMV potrošači će i na novoj lokaciji moći da, tokom 24 sata, naprave pauzu i uživaju u atmosferi VIVA restorana i prodavnice.

„OMV je lider u postavljanju standarda na tržištu prodaje naftnih derivata u Srbiji, a posebnu pažnju obraćamo na uslugu i ponudu proizvoda najvišeg kvaliteta u našim objektima. Naši potrošači su naviknuti na bogatu paletu vrhunskih proizvoda i prvoklasan doživljaj tokom poseta OMV stanicama. Pokloni iznenađenja i popusti tokom januara u novom modernom objektu Bubanj Potok predstavljaju znak zahvalnosti za njihovo poverenje, kao i prirodan nastavak dosadašnje dobre prakse“, rekao je direktor maloprodaje OMV Srbija, Nikola Bozalo.

Osim goriva premijum kvaliteta, prijatnog ambijenta i bogatog asortimana proizvoda, posetiocima nove OMV benzinske stanice Bubanj Potok na raspolaganjuje i niz dodatnih usluga.

Izvor: PR OMV Srbija