Nove Mercedes-Benz B-klase u ponudi rent-a-car kompanije AVIS Srbija

Emil Frey Auto Centar, ovlašćeni diler i servisni centar za Mercedes-Benz i smart vozila, isporučio je flotu od dvadeset Mercedes-Benz B-klasa kompaniji AVIS

Dinamična nova B-klasa je praktičnija nego ikada, sa još više stila. Najnoviji model poslednje generacije, svojim dizajnom naglašava sportski izgled. B-klasa je prepoznata kao savršeno vozilo za celu porodicu, dovoljno prostrana i praktična za sve izazove.

Nova era u digitalnom Mercedes-Benz svetu započeta je sa uvođenjem MBUX multimedijalnog sistema (Mercedes-Benz User Experience), kojim može da se pohvali i nova B-klasa. MBUX je podesiv i prilagodljiv prema korisniku i predstavlja revoluciju po pitanju načina na koji korisnici doživljavaju svoje vozilo. Samim tim ovaj sistem stvara posebnu vezu između vozila, vozača i putnika u vozilu.

Sa dugom istorijom u rent-a-car industriji koja datira iz 1946. godine, brend AVIS danas predstavlja svetskog lidera u svojoj branši koji uživa poverenje i u svetskom je vrhu po lojalnosti svojih klijenata, uvek posvećen pružanju besprekorne usluge.

Ponuda kompanije AVIS je dodatno obogaćena krajem 2019. godine flotom od čak 20 novih B-klasa. Danas, AVIS Srbija kompanija poseduje jednu od najbrojnijih flota Mercedes-Benz vozila u regionu.

Izvor: PR Star Import