Nova Škoda Kamiq Scoutline (VIDEO)

Češki proizvođač automobila predstavlja poslednju verziju svog kompaktnog gradskog SUV modela

Kamiq je prvi model u Škodinoj SUV porodici koji će imati Scoutline verziju koja se bazira na Ambition paketu opreme i može imati bilo koji od pogonskih agregata koji su inače u ponudi za ovaj model. Sastoji se od tri benzinske verzije, jednog dizel i G-TEC agregata koji pokreće prirodni gas (CNG). Motori isporučuju snagu između 90 KS i 150 KS. Škoda u ponudi za model Kamiq Scoutline ima dvanaest različitih boja, od čega je devet metalik.

Škoda Kamiq Scoutline poseduje prednji spojler koji može imati opciono zaštitnu podlogu, a tu je i zadnji difuzor vazduha. Zaštite pomenutih elemenata dolaze u srebrnoj boji, kao i bočni pragovi, spoljašnji retrovizori i krovne “šina”. Scoutline oznake na prednjim bočnim stranama i full LED zadnja svetla kao standard pružaju poseban utisak kada je spoljašnjost u pitanju.

U svojoj unutrašnjosti, Škoda Kamiq Scoutline nudi dosta prostora i posebne dekorativne elemente kao opciju. Otvori za vazduh i ukrasi na instrument tabli imaju hromiranu završnu obradu, a obloge nožnih komandi su aluminijumske. Prednja sedišta su podesiva po visini i imaju posebne Scoutline presvlake izrađene od prozračne ThermoFlux tkanine i Suedia mikrofibera.

Takođe, volan, ručna kočnica i ručica menjača su presvučeni kožom. LED ambijentalno osvetljenje osvetljava instrument tablu u beloj ili bakarnoj boji, dok su centralna konzola, pregrade za odlaganje na vratima, ručke za otvaranje vrata i prostor za noge osvetljeni belom bojom. Pored toga, Kamiq Scoutline ima LED svetla za čitanje i opcionu crnu oblogu za unutrašnju stranu krova.

Dolazak modela škoda kamiq scoutline na prva tržišta se očekuje u julu 2020. godine.

Meet the new ŠKODA KAMIQ SCOUTLINE, the latest version of the compact city SUV. Experts are introducing the highlights of this equipment line with adventure appeal and off-road look. For more info go to ŠKODA Storyboard: https://www.skoda-storyboard.com/r/skoda-kamiq-scoutline-for-city-life-and-out-of-town-adventures

Izvor: PR Škoda Srbija