NAJAVA ZA EVROPU: Podmlađena Honda CR-V za američko tržište

Honda je ovih dana predstavila restilizovanu verziju svog popularnog SUV modela CR-V, koji će uskoro stići u prodajne salone širom Severne Amerike, a u dogledno vreme, očekuje se da i Evropa dobije “podmlađeni” model

Na severnoameričkom tržištu, aktuelna Honda CR-V je debitovala gotovo godinu i po dana ranije pre nego što je taj automobil predstavljen Evropi, tako da je, vremenski gledano, došlo vreme za prvo “podmlađivanje”.

Ono obuhvata nešto moderniji izgled prednjeg dela vozila, sa novom maskom hladnjaka, kao i novim donjim delom prednjeg odbojnika preko kojeg se proteže ukrasna, hromirana lajsna koja “okružuje” svetla za maglu.

U odnosu na aktuelnu evropsku verziju, ovaj izgled je za “korak ispred”, ali je pitanje kako će zapravo izgledati osveženi CR-V za Evropu, budući da i aktuelna verzija ima vizuelnih razlika u odnosu na donedavno aktuelni “američki” model.

Uz to, Honda je američkom tržištu predstavila i hibridnu verziju, koja je u Evropi prisutna već neko vreme, a koja se i vizuelno razlikuje po nekim detaljima, kao što su LED svetla za maglu, pravougaonog oblika, u odnosu na okrugla kod “običnog” CR-V.

Đorđe Pavićević/TopSpeed