MINI x Škrabac Art Edition: MINI kakvog do sada niste videli

Delta Motors predstavlja limitiranu seriju MINI automobila MINI X ŠKRABAC ART EDITION koja je nastala u saradnji sa lokalnim brendom Škrabac

MINI je oduvek bio poznat po svojim specijalnim edicijama, a ovog puta, MINI se upustio u umetnički poduhvat sa lokalnim brendom Škrabac, tačnije četiri jedinstvena dizajna za MINI modele koji su dostupni kao limitirana serija samo u Srbiji.

Svaki od četiri dizajna predstavlja jednu od MINI X Škrabac priča, od kojih je svakako vožnja beogradskim ulicama jedna od važnijih, zato su Belgrade Calling dizajnom predstavljeni upravo oni simboli koji čine Beograd Beogradom.

Urban Drive oslikava magičan “go-cart” osećaj, koji je svojstven za vožnju MINI automobila - precizni prolasci kroz krivine i uzbuđenja koje vožnja donosi. Zato se svakog dana bira novu rutu gde čekaju i novi doživljaji.

Belgrade Vibes dizajn dočarava Beograd ne kao grad, već kao osećaj. Pun raznolikosti i uskih ulica koje svakodnevno zapamte bezbroj priča. Ovaj apstraktan prikaz Beograda dočarava duh grada u jedinstvenoj Škrabac izvedbi.

Imajući u vidu da su vozači MINI automobila jedinstveni, baš kao i njihov automobil te da žele da se razlikuju i budu svoji, Think Outside the Box je dizajn za one koji svakodnevno prevazilaze granice standardnog i koji se nikako ne uklapaju u sterotipe, baš kao i MINI.

MINI X ŠKRABAC ART EDITION modele možete sresti na beogradskim ulicama, upravo tamo i gde pripadaju. Ukoliko biste voleli da provozate neki od ovih jedinstvenih MINI modela, zakažite test vožnju na 011/3539930 ili posetite MINI prodajni salon u Beogradu, Radnička ulica broj 8.

Izvor: PR Delta Motors