M3 I M4 STIGLI I KOD NAS: BMW M modeli osvajaju Srbiju! (VIDEO)

Sjajna vest za sve ljubitelje BMW M automobila, da su BMW M3 i BMW M4 stigli u Srbiju, od danas je još veća za „BMW M Power Experience“, program škole dinamične vožnje, koji će od 15. marta biti dostupan u centru NAVAK

Novo poglavlje za BMW M automobile u Srbiji upravo je počelo i to potpisivanjem ekskluzivnog ugovora između kompanije Delta Motors i centra NAVAK, koji donosi BMW M Power Experience , iskustvo u vožnji na trkačkoj stazi u najnovijim BMW M modelima.

Mladen Alvirović, jedna od najuticajnijih ličnosti iz sveta automobilizma, a od nedavno sertifikovani BMW Driving Experience instruktor, za sve ljubitelje sportskih automobila i trkačke staze održavaće individualne i grupne treninge u okviru centra NAVAK na BMW M3 Competition i BMW M4 Competition modelima, dok se planira proširenje saradnje i na druge BMW M modele.

Zbog smetnji na internet vezama u LIVE uključenju, postavljamo ceo video sa prezentacije.  BMW M3 COMPETITIONBMW M4 COMPETITIONVoditelj:Mladen Alvirović - sertifikovani BMW Driving Experience instruktor Specijalni gost:Prof. Dr Guy Katz – BMW ekspert i master trener za BMW M3/M4

„BMW M3 Competition i BMW M4 Competition su po dolasku u zemlju zaobisli prodajni salon i dovezeni su pravo na NAVAK stazu. Prvi put u Srbiji imamo instruktora koga je BMW direktno sertifikovao i to je zaista velika stvar. Verujemo da će klijenti sa Mladenom dobiti treninge najvišeg nivoa na BMW M vozilima, ali pre svega jedinstveno iskustvo u vožnji. Planiramo da partnerstvo Delta Motorsa i NAVAK centra dalje razvijamo i u saradnji sa BMW-om napravimo jedinstven koncept za BMW M iskustvo u vožnji u našem regionu’’ – rekla je Aleksandra Đurđević, generalna direktorka Delta Motorsa, generalnog uvoznika i distributera BMW vozila za Srbiju i Crnu Goru.

Mladen Alvirović, prvi čovek centra NAVAK, istakao je: „Sama činjenica da je BMW odobrio moje licenciranje potvrda je da saradnja između Delta Motorsa i centra NAVAK ima, pre svega, međunarodnu podršku i poverenje kompanije BMW da će ljubitelji vozila ove marke i u Srbiji moći da dobiju treninge najvišeg nivoa na M vozilima.

BMW M3 i M4 su stigli u Srbiju i odmah otišli na NAVAK da ih probamo. Mladen Alvirović, BMW Driving Experience instruktor je 24.2.2021 u 17h uživo sa Navaka sa specijalnim gostom, Guy Katz-om, BMW master trenerom za BMW M automobile predstavio poptuno novi BMW M3 i BMW M4.Video možete pogledati na ovom linku : https://www.youtube.com/watch?v=Oye9H3y5RKwViše o BMW M3 - https://www.bmw.rs/sr/all-models/m-series/m3-sedan/2020/bmw-3-series-sedan-m-automobiles-overview.htmlViše o BMW M4 - https://www.bmw.rs/sr/all-models/m-series/m4-coupe/2020/bmw-4-series-coupe-m-automobiles-overview.htmlProdukcija: iDook Media#THEM3 #THEM4 #BMWSrbija

Od samog starta u ponudi će biti individualni treninzi sa ličnim instruktorom tokom kojih će polaznici imati priliku da dožive iskustvo vožnje M modela u bezbednom okruženju gde je moguće u potpunosti otključati sve performanse koje nudi spektakularna BMW M tehnologija.

To je nešto čime se ne može pohvaliti nijedna zemlja u našem okruženju i što će sigurno mnoge iz dovesti da budu gosti Srbije i Beograda. Zajedno sa tim planiraju se i treninzi sa manjim grupama gde je takođe akcenat na ličnom odnosu i procesu usavršavanja vozačkih veština svakog učesnika zasebno. Deo ovih programa biće i ono po čemu su novi M3 i M4 posebni – ocena veštine kontrolisanog zanošenja odnosno drifta kroz rad jedinstvenog Drift Analyser sistema.

BMW M automobili imaju naglašen sportski izgled, izraženu dinamičnost, agilnosti i preciznost i garantuju maksimalno zadovoljstvo u vožnji kako u svakodnevnoj upotrebi tako i na trkačkoj stazi. BMW Driving Experience je zastupljen na samo 30 tržišta u svetu, licencu poseduje svega 440 sertifikovanih trenera, a danas se njihovom četrdesetogodišnjem iskustvu pridružuje i Srbija.

Partnerstvo Delta Motorsa i centra NAVAK predstavlja rezultat uspešne višegodišnje saradnje i označava početak nove priče za BMW M automobile u Srbiji.

Izvor: PR Delta Motors