Limitirana edicija ISUZU D-Max Shogun na popustu od 3.000 evra

Kompanija TRIO Motors, ovlašćeni uvoznik, prodavac i serviser ISUZU vozila, predstavila je specijalnu ediciju popularnog pikapa D-Max, pod nazivom Shogun Edition

Pomenuta verzija bazirana je na najbogatijem serijskom paketu opreme Quasar, a edicija Shogun, uz to, donosi još i dodatna LED osvetljenja “skrivena” u prednjem odbojniku, nove “diamond cut” naplatke od 18 inča, krovne nosače, ukrasne detalje u vidu splitera i oplata karoserije, kao i hardtop poklopac tovarnog prostora sa bočnim staklima.

Pored toga, automobil je opremljen i kožnim, elektropodesivim, grejanim prednjim sedištima, automatskim klima uređajem, multimedijalnim navigacionim uređajem sa kamerom za vožnju unazad, tempomatom, audio kontrolama na volanu, ključ-karticom, kao i 6-stepenim automatskim menjačem.

Iako je Sajam automobila u Beogradu BG CAR SHOW 07 odložen, za Shogun ediciju ipak važi sajamski popust, i to u iznosu od čak 3.000 evra, te umesto redovne cene od 37.990 evra (+PDV), on sada košta 34.990 evra (+PDV). Kako je u pitanju limitirana serija, podsećamo da su količine ograničene.

Izvor: PR TRIO Motors