Ekskluzivna ponuda Mercedes-Benz G-klase u Primero Rent-a-Car

Emil Frey Auto Centar, ovlašćeni diler i servisni centar za Mercedes-Benz i Smart vozila, isporučio je dve Mercedes-Benz G-klase kompaniji Primero Rent-a-Car što ujedno znači da se ova Mercedes-Benz “zvezda” po prvi put može pronaći u ponudi rent-a-car kompanije

G-klasa, luksuzno terensko vozilo brenda Mercedes-Benz već dugo se smatra ikonom dizajna. Na putu i van njega, u bilo kojim uslovima vožnje, ovo terensko vozilo zadivljuje svojim performansama, najnovijim sistemima podrške, izvanrednom upravljivošću i bezbednošću. Slaveći ove godine 40 godina od prve verzije nastale 1979. godine, G-klasa je bila i ostala – moćna i efikasna.

Prepoznatljivi spoljašnji izgled ističe bezvremenost ovog modela, dok moderni enterijer naglašava komfor i udobnost. Sa karakterom terenskog vozila i vrhunskom luksuznom opremom, G-klasa je uvek kombinovala dva ekstrema u harmoničnu simbiozu.

Specifikacija za G-klasu ne uključuje samo čvrstinu i superiornost van puta, već i veću dinamiku vožnje i komfor na asfaltu. Na putu, G-Klasa je agilna kao što je i udobna i daje vozaču bolji osećaj pri upravljanju. Van puta, čvršća je u držanju pravca i laka za vožnju. Ona nije samo serija putničkog automobila sa najdužim rokom proizvodnje u istoriji brenda Mercedes-Benz, već i predak svih terenskih automobila koji nose trokraku zvezdu – zbog toga svi modeli terenskih vozila Mercedesa imaju veliko G u svom nazivu.

Po prvi put u Srbiji, Primero Rent-a-Car poseduje u svom portfoliju dve G-klase koje su dostupne u okviru SELECTION flote. Primero Rent a Car d.o.o. Beograd je lider u oblasti iznajmljivanja vozila. Kao nosilac Europcar franšize za Srbiju i Crnu Goru, ponudom velikog broja modela vozila, među kojima su i brojna Mercedes-Benz vozila različitih klasa, Primero Rent-a-Car nudi premijum rent-a-car usluge.

Posebnu pažnju zavređuje SELECTION flota koja se sastoji se od izuzetnog asortimana prestižnih automobila vrhunskih proizvođača, među kojima se posebno izdvaja brend Mercedes-Benz. Pored tradicionalnih modela limuzina C-Klase i E-Klase, modernog Mercedes-Benz GLC Coupe modela i praktične V-Klase, SELECTION flota danas može da se pohvali i sa dve atraktivne G-Klase. Više informacija o ovoj floti dostupno je na https://www.europcar.rs/najam-luksuznih-vozila

Izvor: PR Star Import