DVOSTRUKO SLAVLJE: Otvoren Jaguar Land Rover centar u Čačku

British Motors, ekskluzivni uvoznik Jaguar i Land Rover vozila za Srbiju, premijerno je prikazao novi Land Rover Defender 90, odnosno verziju sa troja vrata. Ovaj novitet je prikazan u Čačku, gde je, istovremeno, otvoren ovlašćeni prodajno-servisni centar British Motors Zapad

Ovaj regionalni centar izgrađen je po visokim standardima Jaguar Land Rover grupacije. Pored prodaje vozila, u Čačku je sada moguće i servisiranje, tj. dijagnostika, mehaničarski i limarijsko-farbarski radovi, te podešavanje geometrije trapa, zamena guma.

"Teška vremena traže hrabre odluke, pa je u skladu sa planovima razvoja i želje da ponudimo premijum uslugu širom Srbije, kompanija British Motors završila ovu investiciju u jako teškoj godini za nama. Istrajno i vredno smo radili, investirali, i sada sa ponosom otvaramo ovo zastupništvo svetski priznatih brendova u Čačku", naglasio je generalni direktor kompanije British Motors, Ostoja Mijailović.

Tako, ekskluzivni uvoznik Jaguar Land Rover vozila za Srbiju i Crnu Goru kompanija British Motors širi mrežu ovlašćenih predstavništava. Pored već poznatog prodajno-servisnog centra u Beogradu, otvorenog 2016. godine i centra u Podgorici, koji posluje od 2017. godine, sada je otvoren objekat British Motors Zapad u Čačku, a u planu je i British Motors Sever u Novom Sadu.

Zoran Živkov/TopSpeed