Delta Auto grupa novi uvoznik i distributer za KTM motocikle

Delta Auto grupa je od 2021. godine zvanično postala novi uvoznik i distributer motocikala austrijskog proizvođača KTM za tržište Srbije, a početkom aprila otvoren je i novi prodajno-servisni centar čime je otpočelo novo poglavlje za ovaj popularni moto brend

Prepoznatljiv dizajn dominantno narandžaste boje, neukrotiva snaga, velike mogućnosti personalizacije motocikala i uspesi u svetu moto-sporta, govore o karakteru KTM motocikala i njihovih vlasnika, njihovoj međusobnoj povezanosti i strasti.

Na Novom Beogradu, na adresi Omladinskih Brigada 33a, svoje premijere imaće najnoviji KTM modeli za 2021. godinu, kao što su 1290 Super Adventure S, 890 Adventure R, 1290 Super Duke R, 890 Duke R, 450 EXC-F Six Days, zajedno sa popularnom KTM dodatnom opremom, dok se uskoro očekuje i online prodaja. Na istoj lokaciji otvoren je i najsavremeniji servisni centar za motocikle.

„Planovi za novi brend su veliki i uključuju mnogo benefita za buduće i postojeće vlasnike od kojih se izdvajaju, test motocikli najpopularnijih modela, posebni uslovi, finansiranja uz kreditnog savetnika, otvoren koncept – kafić u kome će motociklisti moći da se druže, uživaju tokom sezone i posmatraju servisiranje svog motocikla, kao i organizacija vožnji i moto druženja“, istakla je Aleksandra Đurđević, generalni direktor Delta Auto grupe.

Uskoro se očekuje i otvaranje prodajno-servisnog centra u Novom Sadu, Novosadski put 67, Veternik, čime se nastavlja širenje „narandžaste“ mreže na teritoriji Srbije. Sa KTM brendom, Delta Auto grupa je uvećala svoj portfolio moto brendova i pored već dugogodišnjeg zastupništva za BMW Motorrad i Honda Motorcycles, učvrstila lidersku poziciju u moto segmentu preko 125 ccm zapremine.

Više o KTM motociklima možete saznati na www.ktm-srbija.rs, u novom prodajno-servisnom centru na Novom Beogradu ili putem društvenih mreza @ktm.srbija.

Izvor: Delta Automoto