Dacia sajamska ponuda

Dacia je i ove godine za sve one koji se odluče za kupovinu bilo kog modela u toku sajamskog meseca, pripremila specijalnu ponudu

Pomenuta ponuda podrazumeva tri benefita: jednu dodatnu godinu garancije – ukupno četiri godine redovne garancije, jedan dodatni osnovni servis, kao i jednu godinu kasko osiguranja.

Dacia je obogatila gamu atraktivnim limitiranim serijama kao što je Duster Proud, a u pitanju je ograničena verzija koja je lansirana povodom obeležavanja 15 godina od postojanja brenda Dacia u Evropi. Inače, Dacia Duster startuje sa cenom od 12.590 evra u verziji Essential TCe 100, dok Dacia Sandero u verziji Essential 75 dolazi po ceni od 8690 evra.

Kao i svake godine, svi kupci će moći da izaberu neku od izuzetno povoljnih ponuda Dacia Finansiranja, a za ovu godinu pripremljen je i kredit u dinarima ili evrima sa progresivnom kamatnom stopom u zavisnosti od perioda finansiranja. Posebno se izdvajaju krediti u evrima sa kamatnom stopom 0,99% za period od 36 meseci ili sa kamatnom stopom od 2,99% za period otplate od 60 meseci.

TopSpeed Team