AMS OSIGURANJE: Zaštitite automobil na najbolji način i istovremeno štedite novac

Ukoliko niste spremni da troškove eventualnih materijalnih oštećenja na vašem vozilu snosite sami, pravo je vreme da zakucate na vrata AMS Osiguranja

U slučaju saobraćajne nezgode, poplave, požara, pada fasade ili drveća, krađe ili drugih nepredviđenih situacija, u skladu sa uslovima osiguranja, AMS Osiguranje preuzeće rizik nad vašim vozilom i isplatiti vam štetu u najkraćem mogućem roku. Zaključite polisu Kasko osiguranja kod AMS Osiguranja i, ukoliko je ugovoreno, šteta će vam biti isplaćena bez obzira da li ona nastala kao posledica tuđe ili vaše odgovornosti.

AMS Osiguranje vodi računa o svojim osiguranicima i zato vam plaćanje premije omogućava u 12 mesečnih rata, dok se za plaćanje u celosti odobrava i dodatni popust.

Ne zaboravite da uz svaku zaključenu polisu Kasko osiguranja na poklon dobijate AMSS člansku i platnu karticu, kojom ostvarujete besplatne usluge i uštede na putevima Srbije i Evrope za godinu dana. Vlasnik super članske kartice, stiče pravo na besplatno šlepovanje u slučaju kvara ili saobraćajne nezgode, popravke vozila na putu ili prevoz do najbližeg servisa, kao i hotelski smeštaj u slučaju nesreće.

AMS Osiguranje je osiguranik na prvom mestu i zato su za vas kreirali najpovoljnije cene i uslove na tržištu. Zaštitite svoj automobil na najbolji mogući način i istovremeno štedite novac. Ne čekajte ni dana, dođite u Ruzveltovu 16 u Beogradu ili na neko od preko 250 prodajnih mesta širom Srbije i sa ljubaznim i stručnim osobljem posavetujte se oko izbora najpogodnije kombinacije pokrića koja odgovara vašim potrebama i mogućnostima.

Za više informacije posetite sajt www.ams.co.rs ili pozovite broj telefona 0800-009-009.

Izvor: PR AMS Osiguranje