AMS Osiguranje: Zaključite polisu osiguranja domaćinstva online

AMS Osiguranje misli na vas, te vam zato u okviru svoje ponude nudi proizvod osiguranja pokretne i nepokretne imovine, gde je osiguranje domaćinstva jedno od najčešće zaključivanih vrsta osiguranja imovine

Sigurnost je jedan od najvažnijih faktora u životu svakog pojedinca i bez sumnje svakome od nas je važno da zaštiti sebe i svoje bližnje. Stan ili kuća su bez sumnje najvrednija stvar, za čije opremanje ili kupovinu je potrebno uložiti ogromnu količinu truda i novca i zato nemojte da dozvolite da vam nepredviđeni događaji pokvare uživanje u krugu najmilijih i osigurajte se na vreme.

AMS Osiguranje omogućilo vam je da ugovorite osiguranje domaćinstva brzo, lako i jednostavno online na sajtu webshop.ams.co.rs. U samo nekoliko klikova, zaključivanjem polise osiguranja domaćinstva, osiguraćete svoj dom od brojnih rizika, kao što su požar, izliv vode iz instalacija, vremenske nepogode, provalne krađe i mnogih drugih, u skladu sa uslovima osiguranja.

Uz polisu osiguranja domaćinstva u AMS Osiguranju, troškove nastale štete ne morate da snosite sami, dok ste istovremeno pokriveni i od troškova koji mogu nastati u slučaju da nezgoda u vašoj kući ili stanu nanese štetu komšijama. Premija osiguranja domaćinstva se utvrđuje u zavisnosti od kvadrature i starosti građevinskog objekta koji osiguravate.

Predlažemo da brigu o vašem domu prepustite stručnom timu AMS Osiguranja jer je njima osiguranik na prvom mestu, a nakon višegodišnjeg iskustva, mogu da se pohvale brzom i efikasnom isplatom šteta i izuzetno povoljnim uslovima.

Ukoliko želite detaljnije da se informišete o uslugama AMS Osiguranja pozovite 0800-009-009 ili se informišite na Internet prezentaciji webshop.ams.co.rs.

Izvor: PR AMS Osiguranje