NOVO POBEDNIČKO POSTOLJE: Još jedan uspeh Pavlovića!

U drugoj trci na stazi Misano Adriatico, ovogodišnje sezone Lamborghini Super Trofeo takmičenja, Miloš Pavlović i njegov timski kolega Raul Guzman, iz ekipe Target Racing, ponovo na pobedničkom postolju

Nakon trijumfa na "otvaranju" sezone takmičenja Lamborghni Super Trofeo, odnosno pobede u prvoj trci na stazi u Misanu, koja je održana u subotu uveče, posada koju čine naš as Miloš Pavlović i mladi meksički vozač Raul Guzman je u nedelju prepodne zabeležila novi uspeh.

Krenuli su sa šeste startne pozicije i budući da je temperatura bila veoma visoka, opredelili su se za strategiju sa manje rizika... Cilj je bio sačuvati automobil i osvojiti poene. To je i ispunjeno, budući da je u ukupnom plasmanu ovoj posadi pripalo treće, a u PRO klasi drugo mesto.

S tim u vezi, Miloš Pavlović ističe: "Veoma sam zadovoljan što se kući vraćam sa prvim mestom u Šampionatu! Uspeli smo da pobedimo na trci u subotu, što je jedna od najdramatičnijih trka koju sam imao u karijeri! Ponosan sam na sam ishod trke i kako smo uspeli da dođemo do pobede, s obzirom da smo startovali sa 6. pozicije. Trku u nedelju završili smo treći, pa mogu da kažem da su dva podijuma odličan rezultat.”

“Sad imamo “materijala”, podatke o automobilu, sa kojima možemo da radimo i krenemo da poboljšavamo stvari. Naredna trka je na Nurburgringu početkom septembra, tako da imamo vremena da se pripremimo još bolje, kako bismo nastavili uspešan pohod ka ovogodišnjoj tituli. Veliko hvala ekipi Target Racing na poverenju i, kao i uvek, daću sve od sebe da ostvarim što bolje rezultate."

Nakon trkačkog vikenda u Misanu, Pavlović i Guzman su u vođstvu na tabeli sa po 27 poena i sa nestrpljenjem očekuju trke u Nemačkoj, 5. i 6. septembra na stazi Nurburgring.

TopSpeed Team