ZA NAJMLAĐE AVANTURISTE: LEGO Technic Jeep Wrangler Rubicon

Brend Jeep i kompanija LEGO predstavili su najnoviju “igračku” iz Technic serije - popularni Jeep Wrangler Rubicon, koji je ne samo što liči na pravi automobil već je i po terenskim sposobnostima spreman da se upusti u off-road avanturu

Do sada su u LEGO Technic modelima uglavnom bili u prilici da uživaju ljubitelji kamiona, motocikala i supersportskih automobila, međutim, zahvaljujući saradnji kompanije Jeep i poznatog proizvođača igračaka, pred nama je i prvi “terenac” legendarne američke marke.

Jeep Wrangler Rubicon pružiće ljubiteljima LEGO brenda svih uzrasta uzbudljivo iskustvo konstrukcije dok budu sklapali 4x4 sistem pogona, a tu su i terenske “gume”, kao i kultna Jeep maska hladnjaka sa sedam proreza.

“Igračka” se sastoji od čak 665 delova, koji imaju zaista visoku funkcionalnost – tu je gotovo kao pravi upravljački mehanizam prednjih točkova, kao i sistem nezavisnog oslanjanja napred i pozadi, koji će “vlasnicima” omogućiti da testiraju svoj model na raznim preprekama.

Kako se navodi u zvaničnom LEGO saopštenju, ovaj proizvod je namenjen deci starijoj od devet godina (budući da je u pitanju zahtevnija Technic serija), a u prodaji će se naći od 1. januara 2021. godine, na sajtu LEGO.com kao i u LEGO prodavnicama, i to po ceni od 50 evra.

Đorđe Pavićević/TopSpeed